Lidmaatschap & Contributie

Lid worden van AV Zaanland kan heel gemakkelijk.

Online inschrijven

Schrijf je in via het inschrijfformulier, of kom eerst een paar keer meetrainen op de baan. 

LET OP: De rubriek 'overig' op het inschrijfformulier is bedoeld voor mededelingen, bijvoorbeeld dat je instroomt na het Dam tot Dam arrangement. Op vragen die je in deze rubriek stelt wordt niet gereageerd. Vragen kunnen worden gesteld in een mail aan de ledenadministratie (zie link onderaan deze pagina).

Je inschrijving wordt automatisch bevestigd. Je inschrijving is definitief verwerkt als je via de atletiekunie je ledenpas ontvangt via het door jou opgegeven emailadres.

Wil je liever eerst een keer meetrainen? Kom dan een kwartier voor aanvang van de training naar de baan (trainingstijden zie hierna). Meld je bij een trainer.

Wat krijg je?

Een lidmaatschap van AV Zaanland houdt het volgende in:

  • Trainen bij een groep van je eigen niveau met desgewenst gratis (loop)schema's
  • Voor de jeugd deelname aan jeugdactiviteiten
  • Kosteloos gebruik van het krachtcentrum
  • Op vertoon van uw Atletiekunie-lidmaatschapskaart ontvang je 10% korting bij Runnersworld Zaandam

Contributie 2019

Hieronder is de contributie per leeftijdscategorie weergegeven. Senioren/Masters, Junioren of Pupillen die aan wedstrijden willen deelnemen, betalen jaarlijks extra voor een wedstrijdlicentie.

Machtiging

Nieuwe leden kunnen uitsluitend contributie via een machtiging betalen. Ben je al lid ben heb je nog geen machtiging afgegeven? Bespaar dan 5 euro op het lidmaatschap en help AV Zaanland om de kosten en tijd te besparen.

 

Categorie Met machtiging Zonder machtiging
(niet voor nieuwe leden)
Senioren/Masters zonder wedstrijdlicentie € 196,45 € 201,45
Senioren/Masters met wedstrijdlicentie € 219,65 € 224,65
Junioren (standaard met wedstrijdlicentie) € 165,05 € 170,05
Pupillen (standaard met wedstrijdlicentie) € 123,21 € 128,21
Woensdagochtend € 115,06 € 120,06
Nordic walking € 115,06 € 120,06
A(aangepast)-atleten € 115,06 € 120,06

Kortingsregeling

Huishoudens met meerdere AV Zaanland leden kunnen gebruik maken van een kortingsregeling: 2e gezinslid 10% korting, 3e gezinslid 20% korting enz. Deze korting wordt niet over de wedstrijdlicentie berekend.

Leeftijdsindeling

Tot welke categorie behoor ik?

  • De jeugd schuift elk jaar of elke twee jaar per 1 november een groep op.
  • Trainingstijden en trainingsdagen kunnen dan veranderen.
  • Atleten tussen 19 en 35 jaar behoren tot de categorie senioren.
  • Atleten die zijn geboren in de eerste drie jaren, aansluitend aan de junioren A-periode, behoren tot de categorie neo-senioren.
  • Atleten vanaf 35 jaar zijn master.

Trainers en trainingstijden

Bekijk de Leeftijdsindeling om te kijken tot welke categorie je behoort en daarna voor de trainers en trainingstijden bij:

Kosten en incasso

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. De contributie wordt halfjaarlijks geïncasseerd. Bij aanmelden betaal je eenmalig € 12,50 administratiekosten.

Word je in de loop van het jaar lid ? Dan betaal je alleen contributie over de resterende maanden van het jaar. De wedstrijdlicentie wordt altijd geheel doorberekend.

Beëindiging van het lidmaatschap

Wil je je lidmaatschap opzeggen? Jammer! Beëindiging van het lidmaatschap kan door schriftelijke opzegging bij de ledenadministratie (zie adres hieronder), of door opzegging via een mail aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je opzegging is pas definitief als deze door de ledenadministratie is bevestigd.

LET OP: Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Wil je per 1 januari van het volgende jaar opzeggen, dan moet je dit uiterlijk op 1 december van dit jaar doen!

Vragen?

Heb je nog vragen? Stuur dan e-mail naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..