Vrijwilligers

Een vereniging kan natuurlijk niet functioneren zonder vrijwilligers. Bij AV Zaanland is dat niet anders. Van baanonderhoud tot kantinemedewerkers; van trainers tot juryleden; een atletiekvereniging draait door zijn vrijwilligers!

AV Zaanland is altijd op zoek naar nieuw talent om de vereniging draaiende te houden. Meld je aan en kom ons versterken!

  • Wil je ons af en toe helpen met wat kleine dingetjes, zoals het verkeer regelen tijdens een wegwedstrijd, of helpen tijdens onze cross? Een dagje helpen in de kantine? Word dan vrijwilliger. Meld je aan bij onze vrijwilliger coördinator.
  • Wil je ons helpen, zodat wij baanwedstrijden op de baan kunnen organiseren? Word dan jurylid algemeen. Ben je al jurylid en wil je meer? De vereniging heeft wedstrijdleiders en scheidsrechters broodnodig! Meld je aan bij onze Jury coördinator. Informatie over juryzaken
  • Ook het bestuur heeft versterking nodig. Op het moment van schrijven (mei 2015) is er bijvoorbeeld een Secretaris nodig. Ook hebben wij nog geen medische commissie. Voel jij je geroepen? Neem dan contact met ons op! Meld je aan bij onze Voorzitter

Eens per jaar worden onze vrijwilligers in het zonnetje gezet. Zie een impressie de foto’s van de Vrijwilligers nieuwjaarsborrel.