Laatste nieuws AV Zaanland

Nieuwe website van AV Zaanland

Woensdag 13 november is de nieuwe website van AV Zaanland live gegaan. We hebben afscheid genomen van een website die we 5 jaar geleden hebben gemaakt.

Waarom een nieuwe website?

In 2014 waren we nog één van de eerste atletiekverenigingen met een volledig responsive (voor mobiel geschikte) website. Nu zijn we toe aan een volgende stap, een responsive website en een ledenadministratie die voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Om dit te bereiken, heeft AV Zaanland gekozen voor AllUnited, een bedrijf dat voor veel sportverenigingen de ledenadministratie moderniseert en ook websites bouwt die hier op aansluiten.

Een eerste versie, we ontwikkelen door

AllUnited biedt verschillende templates om een website te maken. Het AVZ Websiteteam heeft hieruit een keuze gemaakt en de huisstijl aangeleverd. De website is opgeleverd en door ons initieel gevuld met informatie die veel gezocht werd. We zullen meer berichten en artikelen van deze site overzetten. Je kunt ons daarmee helpen, stuur ons een e-mail en vermeld daarin de url van de pagina die je graag in de nieuwe site wilt terugzien.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze website wordt niet meer bijgewerkt

Deze website (avzaanland.net) wordt niet meer bijgewerkt. Je kunt deze website nog gebruiken om terug te blikken, historische nieuwsartikelen te lezen of te kijken naar foto's en uitslagen uit het verleden.