Nieuwe website van AV Zaanland

Woensdag 13 november is de nieuwe website van AV Zaanland live gegaan. We hebben afscheid genomen van een website die we 5 jaar geleden hebben gemaakt.

Waarom een nieuwe website?

In 2014 waren we nog één van de eerste atletiekverenigingen met een volledig responsive (voor mobiel geschikte) website. Nu zijn we toe aan een volgende stap, een responsive website en een ledenadministratie die voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Om dit te bereiken, heeft AV Zaanland gekozen voor AllUnited, een bedrijf dat voor veel sportverenigingen de ledenadministratie moderniseert en ook websites bouwt die hier op aansluiten.

Een eerste versie, we ontwikkelen door

AllUnited biedt verschillende templates om een website te maken. Het AVZ Websiteteam heeft hieruit een keuze gemaakt en de huisstijl aangeleverd. De website is opgeleverd en door ons initieel gevuld met informatie die veel gezocht werd. We zullen meer berichten en artikelen van deze site overzetten. Je kunt ons daarmee helpen, stuur ons een e-mail en vermeld daarin de url van de pagina die je graag in de nieuwe site wilt terugzien.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze website wordt niet meer bijgewerkt

Deze website (avzaanland.net) wordt niet meer bijgewerkt. Je kunt deze website nog gebruiken om terug te blikken, historische nieuwsartikelen te lezen of te kijken naar foto's en uitslagen uit het verleden.

 

 

Rabo Clubsupport

Op dinsdag 15 oktober zijn we naar de eindavond van de Rabo Clubsupport in Oostzaan geweest.
Na een heel traject van kandidaat stellen, tot lid worden van de Rabobank en stemmen op jouw club was het vanavond vuurwerk.

Lees meer...

Zaans Topsport Collectief van start met slechts zeven talenten, school blijkt groot obstakel

Artiekel van de Noord Hollands Dagblad website van 4 oktober 2019 af.
Vijftien Zaanse sporttalenten meldden zich deze zomer voor proeftrainingen bij het nieuwe Zaans Topsport Collectief (ZTC). Daarvan zijn er uiteindelijk zeven overgebleven die daadwerkelijk het programma volgen, dat bestaat uit drie trainingen per week bovenop de reguliere training bij hun club. ,,Nog niet zoveel. De combinatie met school blijkt vaak een struikelblok’’, vertelt initiatiefnemer Chris Kaper.

Lees meer...

Rabo Clubsupport! Stemmen is nog mogelijk tot 11 oktober

Leden van de Rabobank mogen een deel van de winst verdelen over verenigingen en stichtingen in het werkgebied van de Rabobank. Dat is in één zin Rabo ClubSupport. Zij geven leden hierbij de gelegenheid om te stemmen op verenigingen en stichtingen die ze een warm hart toedragen. Lees meer op http://www.avzaanland.nl/index.php/av-zaanland/1210-uw-rabo-clubsupport-brengt-geld-op-voor-zaanland of https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

Uw Rabo ClubSupport brengt geld op voor Zaanland

2019 09 26 rabo clubsupportVorig jaar durfden we het bijna niet te vragen, maar gezien het succes van vorig jaar…………

Vorig jaar hebben we hier voor het eerst aan meegedaan en heeft AV Zaanland maar liefst €1609,- mogen ontvangen.

Ook dit jaar rekenen we weer op uw steun.
Van 27 september tot 11 oktober kunnen leden van de Rabobank op hun favoriete club stemmen. Elke stem is geld waard voor onze vereniging.

Lees meer...

zaterdag 5 oktober Clubkampioenschappen

Er is nu een VOORLOPIG chronoloog. De wedstruijd begint om 11:00 uur en de prijsuitreiking is gepland rond de klok van drieën. Voor aanvang, 10:45 uur, kun je nog meedoen aan de Warming-Up. Via onderstaande link kun je je alvast inschrijven en/of ook opgeven als vrijwilliger.

Formulier invullen

VOORLOPG chronoloog PDF    XLSX

4x800 meter teams, stuur a.u.b. even Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de gegeven van jullie team (naam van het team, namen van de lopers, leeftijd/geboortedatum en geslacht)

Lees meer...

(Korte) Verslagen Technische Commissie

Op 20 maart en 6 juni is de Technische Commissie bij elkaar geweest. Lees de (korte) verslagen hiervan.

Werkzaamheden vervanging wedstrijdsecretariaat gestart

afvoer oude unitVandaag is goed te zien dat het nu echt serieus is met de vervanging van het wedstrijdsecretariaat.
De rijplaten zijn aangebracht en de oude unit is opgehaald. Vanaf morgen gaan de grondwerkers aan de gang zodat vrijdag aanstaande de vervangende units geplaatst kunnen worden.

Lees meer...

26 september: Mindful Running!

plaatje internationale week van de reflexologieOp donderdag 26 september vindt er van 19.00 uur tot 20.30 uur in het Jagersplas een workshop mindful running plaats. De workshop wordt georganiseerd in het kader van de internationale week van de reflexologie, die dit jaar in het thema staat van stress en burn-out.

Lees meer...

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN, zaterdag 5 oktober

Ze komen er weer aan, de clubkampioenschappen. Dit jaar zijn ze op zaterdag 5 oktober met de volgende onderdelen: meerkamp, lange afstand (1000/3000 meter), 200 meter, 4x800 meter en pendelestafette. Tijdschema volgt zo spoedig mogelijk.

Via onderstaande link kun je je alvast inschrijven en ook opgeven als vrijwilliger.

Formulier invullen