Run to The Start

Trainen voor de Runner’s World Zandvoort Circuit Run!

Run to The Start Logo

Zin in een uitdaging? Atletiek Vereniging Zaanland start met Run to The Start Zandvoort Circuit Run. Run to The Start is een speciale voorbereidingscursus op de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. In Zaandam gaat op woensdag 10 januari om 20:00 uur deze 12-weekse cursus van start.

De cursus Run to The Start

Run to The Start is een bewezen effectief voorbereidingsprogramma van AV Zaanland in samenwerking met de Atletiekunie. Run to The Start helpt je om jouw persoonlijke doelstelling bij de Runner’s World Zandvoort Circuit Run te halen. Dat kan het uitlopen zijn, maar ook het verbreken van je persoonlijke record.

In je voorbereidingstraject Run to The Start heb je de keuze uit drie pakketten: GOOD, BETTER & BEST. Variërend en volledig aangepast op jouw wensen en jouw persoonlijke doelen in je voorbereiding op de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. Kies je voor het BEST pakket, dan bestaat jouw voorbereiding uit twaalf groepstrainingen en start op woensdag 10 januari 2015 om 20:00 uur. Verzamellocatie is de kantine van AV Zaanland. De training bestaat uit een stukje theorie en minimaal een uur praktijk. De trainers behandelen per training een belangrijk onderwerp, zoals warming-up, blessurepreventie, voedingstips en looptechniek. Na afloop krijg je een schema mee voor je huiswerktraining(en)..

Als lid van AV Zaanland kun je met de cursus samen met andere leden evenementgericht trainen. Bovendien krijg je met het speciale deelnemerspakket (ter waarde van €35,-) een aantal extra’s bovenop je normale verenigingslidmaatschap. Uiteraard zijn hardlopende vrienden of vriendinnen, die nog geen lid zijn, ook van harte welkom bij Run to The Start.

Run to The Start

Uitgebreid deelnemerspakket

In het pakket vind je onder andere:
• speciale ontvangstruimte bij de Runner’s World Zandvoort Circuit Run met sportverzorging
• drie edities van Runner's World Magazine (BEST pakket)
• vier maanden lidmaatschap Atletiekunie
• wekelijkse digitale nieuwsbrief

Ook voor leden van AV Zaanland!

Als lid van AV Zaanland kun je door Run to The Start evenementgericht trainen. Bovendien krijg je met het speciale deelnemerspakket een aantal extra’s bovenop je normale verenigingslidmaatschap. Zo ontvang je drie nummers Runner’s World Magazine en kun je op de dag zelf rustig omkleden en gebruik maken van sportverzorging (spotdrank en sportmassage) in een speciale ontvangstruimte.

Kosten en aanmelden

Deelname aan Run to The Start Zandvoort Circuit Run BEST kost €59,95, daarvoor krijg je 12 weken training inclusief het uitgebreide deelnemerspakket. Dutch Runners (€49,95) en leden van bij de Atletiekunie aangesloten atletiekverenigingen en/ of loopgroepen (€19,95) zijn er aantrekkelijke kortingstarieven. Kosten voor het GOOD pakket bedragen €19,95. Deelname aan het BETTER pakket bedraagt €29,95.

De inschrijving voor Run to The Start Zandvoort Circuit Run is mogelijk via het inschrijfformulier van Run to The Start op www.runtothestart.nl. Wees er snel bij, want op sommige locaties is er een maximum deelnemersaantal. Dus start vandaag met jouw sportieve uitdaging van 2015 en schrijf je in! De trainers van AV Zaanland zijn er klaar voor om je een vliegende start te bezorgen. Doe mee met Run to The Start Zandvoort Circuit Run, dan ben jij er zeker klaar voor!

Neem voor meer informatie contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Run to The Start