4e Vijfhoekparkloop

Kalender
Agenda Loopsport
Datum
29.11.2014 11:00 - 12:00
Locatie
Sportpark Poelenburg

Beschrijving

Zondag 29 november is de laatste Vijfhoekparkloop van dit jaar. Deze keer kun je ook deelnemen aan de 3 Engels Mijl voor de 3 FM Serious Request actie.

AV Zaanland organiseert de vierde trimloop in het prachtige Vijfhoekpark in Zaandam. Naast de gebruikelijke 5 en 10 km kun je voor één maal een 3 Engelse Mijl (4,7 km) lopen.

Deze speciale loop wordt georganiseerd door acht leerlingen van het Zaanlands Lyceum. De opbrengst gaat naar de 3 FM Serious Request actie. Dit jaar wordt het geld voor deze actie ingezet om vrouwenmishandeling in delen van Afrika tegen te gaan.

Glazen huis

De opbrengst van het inschrijfgeld zal door de leerlingen van het Zaanlands Lyceum naar de bekende brievenbus van het Glazen Huis (dat dit jaar in Haarlem staat) worden gebracht. 

Kosten en inschrijven

Je kunt je inschrijven op 29 november vanaf 9.30 uur in de kantine van voetbalvereniging Zilvermeeuwen (Google Maps: sportcomplex Poelenbug, Poelenburg 464 Zaandam). De start van alle afstanden is om 11.00 uur. Kosten voor de 3FM-3EM loop zijn slechts  € 5,-.

Drukte in het Vijfhoekpark

Als deelnemer aan de 'normale' Vijfhoekparkloop zul je alleen merken dat het drukker dan normaal op het parcours zal zijn. Wij vertrouwen erop dat je begrip hebt voor deze actie voor het goede doel. De inschrijvingskosten voor de Vijfhoekparkloop zijn ongewijzigd; 1,5km: € 2,- en 5 & 10 km € 3,-. 

Afstanden

CategorieAfstandenNa-inschrijven
Iedereen 3 Engelse Mijl (4,7 km) € 5,00 (voor 3FM Serious Request)
Jeugd 1,5 km € 2,50
Volwassenen 5 of 10 km € 3,50

 Let op: Geen voorinschrijving mogelijk.