Laatste nieuws Loopsport

Ondergeschikt aan het bevoegd gezag

Cees Sjouwerman, trainer van Loopgroep 2a, heeft een nieuw boek uitgegeven.

Uit het persbericht:

De schrijver neemt u mee in het werk van de Amsterdamse politie van de afgelopen 35 jaar. In meeslepende verhalen gebaseerd op ware gebeurtenissen komen actie en emotie volop aan bod. De lezer surveilleert als het ware mee. Spannend en ontroerend!

'Ondergeschikt aan het bevoegd gezag' (199 pagina's, ISBN: 9789402126082) is gepubliceerd via het self-publishingplatform Brave New Books. Het boek is te koop bij Bol.com Bravenewbooks. Prijs: €18,95.

Over Cees Sjouwerman

Cees Sjouwerman (1960) is werkzaam als senior-docent aan de Politieacademie in Amsterdam. Hij is afgestudeerd als integraal veiligheidskundige en verzorgt lessen in onder meer strafrecht,strafvordering, gevaarsbeheersing. Daarnaast is hij hulpofficier van justitie en begeleider van studenten. Vanaf eind jaren zeventig werkte hij in diverse functies en diensten bij eerst de gemeentepolitie Amsterdam en later het regiokorps Amsterdam-Amstelland om uiteindelijk begin 2000 over te stappen naar de academie.

  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Website: http://www.bravenewbooks.nl/ceessjouwerman

Over Brave New Books

Brave New Books is een self-publishingplatform dat iedere schrijver in staat stelt om snel, eenvoudig, kosteloos en op een professionele wijze zelf een boek uit te geven. Brave New Books is een initiatief van Singel Uitgevers, bol.com en Mijnbestseller.nl. Gedurende het publicatieproces kan de auteur, tegen betaling, de deskundige begeleiding inschakelen van ervaren redacteuren, vormgevers en bekende schrijvers van Singel Uitgevers (waartoe de uitgeverijen Querido, Athenaeum, Nijgh &Van Ditmar, Leopold en Ploegsma behoren). Door de samenwerking met bol.com zijn de boeken voor een miljoenenpubliek beschikbaar. Zie voor meer informatie www.bravenewbooks.nl.