Laatste nieuws Jeugd

Mini Dam tot Dam clinics

Ook dit jaar zijn er weer clinics voor de mini Dam tot Damloop. Loop mee, train mee, schrijf j3 in!

mascotte Dam tot DamloopOp zondag 21 september 2014 vind de Mini Dam tot Damloop plaats. De Mini Dam tot Damloop is een kinderloop, die in het centrum van Zaandam plaatsvindt voor de finish van de grote Dam tot Damloop. Ruim 3.000 kinderen doen mee aan deze miniloop en komen in actie op de 0,6 km (4 t/m 7 jaar) en 2,2 km (8 t/m 12 jaar).

Als voorbereiding op de Mini Dam tot Damloop worden er op donderdag 28 augustus en op donderdag 4 en 11 september Mini Dam tot Damloopclinics gegeven. Deze hardloopclinics organiseert Le Champion in samenwerking met AV Zaanland en Sportservice Noord-Holland. De clinics vinden van 17.30u tot 18.15u plaats bij AV Zaanland. Tijdens de clinics wordt er vooral aandacht gegeven aan jouw looptechniek, de warming-up en hoe hard je moet lopen van start tot finish.

Wil jij ook laten zien hoe sportief je bent?

Doe dan mee met de Mini Dam tot Damloop op zondag 21 september & de gratis Mini Dam tot Damloopclinics die gehouden worden bij AV Zaanland op donderdag 28 augustus en donderdag 4 en 11 september van 17.30-18.15u!

Om mee te doen met de Mini Dam tot Damloop doe je het ingevulde inschrijfformulier en € 3,50 in een envelop en lever je het uiterlijk in op de pupillentraining van woensdag 27 augustus!

Wij hopen dat de pupillen van AV Zaanland bij deze thuiswedstrijd in Zaandam goed vertegenwoordigd zullen zijn en daarom hopen wij zo snel mogelijk jou inschrijving te ontvangen!

Meer informatie en inschrijfformulier (PDF) 

De pupillentrainers