Nieuwe website, staat jouw groep er goed op?

Dit wordt de nieuwe website van AV Zaanland (uiteraard straks onder de bekende url: www.avzaanland.nl). Neem alvast een kijkje op de website en controleer of jouw groep er (goed) op staat. Je reactie is welkom!

We hebben een nieuwe website gemaakt die niet alleen op een vaste computer, maar ook op tablet en mobiel te gebruiken is (een zgn. 'responsive website').

Op de nieuwe site kun je (net als nu) het laatste nieuws lezen. We hebben de nieuwsberichten ingedeeld in vier categorieën:

  • Loopsport
  • Baanatletiek
  • Jeugd
  • AV Zaanland

Op de nieuwe homepage vind je (net als nu) het belangrijkste nieuws voor alle categorieën. Je kunt nu ook kiezen om alleen nieuws over Loopsport, Baanatletiek, Jeugd of algemeen clubnieuws te zien.

Oproep

Op de nieuwe site vind je informatie over de club, trainingstijden, groepen, komende wedstrijden, uitslagen en foto's. We hebben al veel teksten en foto's van de huidige site overgezet. Echter, veel pagina's van atletiek-, jeugd- en hardloopgroepen is verouderd en hebben we daarom niet overgezet.

We roepen jou op om vóór 21 november actuele informatie van jouw groep aan te leveren. Staat jouw groep nog niet op de nieuwe site? Kijk dan of de informatie op de huidige website klopt.

Mail ons als je op pagina's onjuiste of onvolledige informatie aantreft:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.