Over AV Zaanland

Atletiek is een sport voor iedereen. Al vanaf 1933 is Atletiek Vereniging Zaanland een gezellige club waar iedereen vanaf vijf jaar op verschillende niveaus kan sporten.

Atletiek Vereniging Zaanland hanteert al jaren het uitgangspunt 'gezond en veilig sporten'. Hiermee wordt bedoeld blessurevrij de atletieksport bedrijven; van recreatief tot strevend naar steeds betere prestaties. De trainers zijn deskundig opgeleid door de Koninklijke Nederlandse Atletiekunie (KNAU) en de vereniging voldoet aan de eisen die de KNAU stelt aan een accommodatie.

Bij Zaanland staan zowel het streven naar goede prestaties als gezelligheid hoog in het vaandel. Voor iedereen is het mogelijk op zijn eigen niveau te sporten en deel uit te maken van de vereniging. Mede door veel jeugdactiviteiten weet AV Zaanland bijvoorbeeld al vele jaren in toenemende mate jeugd aan zich te binden.

Onze atletiekbaan ligt aan de Vincent van Goghweg in Zaandam. De ingang is via het Laanplein, tussen de Westzijde en het benzinestation.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

 

Accommodatie (Willy Lust atletiekbaan)

Atletiek Vereniging Zaanland beschikt over een moderne kunststofbaan. Tijdens de trainingsavonden is de baan zeer goed verlicht. Verder voldoet het verenigingsgebouw aan de modernste eisen van hygiëne, atletieknormen en gezelligheid. De baan ligt aan de Vincent van Goghweg. De ingang is op het J.A. Laanplein 5 waar ook de kantine 'de Laatste Horde te vinden is. De kantine is telefonisch te bereiken onder nummer 075-6311933. Het clubgebouw is alleen telefonisch te bereiken als er activiteiten op de baan plaatsvinden.

Luchtfoto AV Zaanland atletiekbaan

Foto: Tom Kisjes - download luchtfoto in hoge resolutie (JPG, 3.9 MB)

Trainingsinformatie

Voor informatie over het trainingsaanbod, trainingstijden, adverteren, baan- en wegwedstrijden of andere zaken aangaande AV Zaanland kunt u dinsdags en donderdags van 18.00 tot 20.00 uur terecht in de kantine van Zaanland aan de Vincent van Goghweg in Zaandam, ingang via het J.A. Laanplein 5 tussen de Westzijde en het benzinestation. Telefoonnummer van de kantine: 075-6311933.

Correspondentieadres

AV Zaanland
Postbus 1272
1500 AG ZAANDAM